Farma:Žensko-ženska akcija i suze zbog Baneta

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 03 Nov 2010

Žurka na imanju – ‘ajde što su se poljubili Stefan i Irena, nego što su to uradile i Katarina i Vendi, i to sve dok je Jelena plakala jer se “pali” na Baneta…

Podela na muške i ženske poslove ove nedelje zatekla je i farmere i gledaoce – muškarci su dokazali da su “bolje domaćice” od žena, dok su pripadnice lepšeg pola dokazale da, kad moraju, znaju da barataju i sekirom, a ne samo maskarom.

Branje kukuruza i pranje posteljine – zadaci koje su žene, uglavnom raspravljajući o falusnom obliku klipa kukuruza, obavile uz osmeh i “oprali” muškarci, uglavnom uz svađu.

Kasnije, kada su zadaci završeni, a sluge izabrane, došlo je vreme za famoznu igru istine u kojoj je Katarina “pošteno nagazila Bakija”, a onda i žurku.

Sve je bilo kao i uvek…s jednom manjom izmenom – umesto Jeleni i Nataliji, Bane je najviše pažnje poklanjao Katarini. Nekoliko puta vešto izbegnuti poljupci nisu umakli oku kamere, ali ni Jeleni…koja se rasplakala.

Kao što maženje, ples i šaputanje Baneta i Katarine nije promaklo Jeleni, tako je i Katarinino vešto oko zapazilo suze na njenom licu. To je i rekla Banetu koji joj je nekoliko puta prilazio i pitao je šta joj je, ali uzalud…

Dok je jedna ronila suze, druga je uživala – mazila se sa Banetom, a onda u jednom trenutku, na Ekremovo zaprepašćenje poljubila Vendi u usta!

Slično su “u parteru iza” radili i Stefan i Irena. Noć puna poljubaca ipak se završila sa pitanjem “da li se Jelena pali na Baneta?”

Katarina misli da je odgovor “da”…to je i šapnula Banetu u krevetu nakon žurke.

“Ona je zaljubljena u tebe”. “Ma daj, nema šanse”, pokušao je da je razuveri Bane, ali kao što on nije verovao da bi to mogao da bude razlog “ženskih suza” u sred žurke, Ekrem je jutro posle brzo potvrdio Katarinine sumnje.

Mislim da se pali na Baneta”, počela je Katarina priču sa Vendi, Jasminom i Ekremom. “Počela je žurka, Bane i ja smo stalno bili zajedno, a ona se naljutila i počela da plače”.

“Žena je ljubomorna na tebe, bate”, kratko je rekao Ekrem.

Reklame

Ostavite komentar