Gagi Đogani zaljubljen u Čehinju

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 30 Nov 2010

Slučajni susret u jednom klubu u Austriji za frontmena grupe “Fanki dži” Gagija Đoganija i češku manekenku Helenu Krakov, ispostavilo se, bio je sudbinski, jer su se već posle nekoliko sedmica poznanstva upustili u strasnu ljubavnu vezu.

Upoznali su se posredstvom njene kume koja je Srpkinja i uz čiju pomoć je naučila srpski jezik, a Gagi je posle nekoliko podužih telefonskih razgovora shvatio da je plavokosa Čehinja kao stvorena za njega.

- Nisam želeo da se posle razvoda sa Anabelom pošto-poto upuštam u sledeću vezu iako sam se, u međuvremenu, viđao sa nekim devojkama. Na prvi pogled učinilo mi se da između nas ne postoji hemija, ali sam joj se dopao.

Već nekoliko puta je dolazila kod mene u Beograd.

Upoznao sam je sa starijom ćerkom Lunom koja je oduševljena Helenom, ali zasada je neću predstaviti mlađoj Nini, zato što ima samo pet godina i ne bi bilo dobro da je opterećujem mojim vezama. Helena je uspela da u meni probudi jake emocije i priznajem da sam se prvi put posle razvoda zaljubio. Ipak, veridba ili ženidba zasada ne dolaze u obzir – kaže Gagi Đogani za novi broj magazina “Helou”.

Reklame

2 komentara

  1. teodora said on 19/11/2011 at 19:40

    ALA JE GROZNA KURVA JEDAN

  2. teodora said on 19/11/2011 at 19:41

    LEPSA JE BILA ANABELA
    GAGI POMIRISE SA ANABELOM BAŠ STE BILI LEP PAR

Ostavite komentar