Goca Tržan isprozivala Severinu

Izvor: Press online
Postavljeno 10 Nov 2010

Goca Tržan je u rijalitiju „Survajver” oplela po koleginici Severini Vučković! Finalistkinja ekstremnog rijalitija smatra da Seve ne zaslužuje tretman kakav ima u Srbiji, jer ona i njene srpske kolege ne mogu ni da zavire u Hrvatsku.


- Jedna Severina je izdala album za PGP RTS! Ta Severina radila je kampanju za Tuđmana. Ti, znači, izdaješ Severinu u nacionalnoj izdavačkoj kući i pratiš nju kao najveću srpsku zvezdu. Zašto bilo ko od nas nema takav tretman?! Čola nema takav tretman, čak ni on nije gostovao na HRT-u. Dok ne budem došla na hrvatsku televiziju i imala dobru kampanju, zabole me baš za njihovo tržište – ogorčena je Goca.

Njen crnogorski kolega Nenad Knežević Knez bezuspešno je pokušavao da je smiri.

- Oni su osetili da to mogu da prodaju ovde, Severinu, Tonija, Borisa… Da oni tebe mogu da prodaju tamo, i ti bi bila tamo – rekao je Knez, što je Tržanku još više razbesnelo.

- Nije istina da tamo ne mogu da me prodaju! Ljudi me zovu da radim, ali ja neću da sviram po folkotekama i ulazim na mala vrata. To je jedna opšta nekorektnost. Oni imaju nacionalni identitet, a mi smo zemlja koja to nema, možemo da progutamo sve. Ako u Podgorici mogu da imam kampanju za koncert, mogu i tamo! – revoltirana je Goca.

Uprkos teškim rečima, hrvatska zvezda Seve poručuje Goci da joj želi sve najbolje.

- O kolegama mislim sve najbolje čak i onda kada neki o meni, iz ovog ili onog razloga, neprimereno govore. Želim joj svaku sreću! Drago mi je da muzika spaja i što će PGP RTS za mesec dana objaviti moj CD i DVD „Tridesete uživo”, koji će biti prvi na ovim prostorima objavljen na blurej disku – kaže Severina za Press.

Ona napominje da će se na CD-u, koji će izdati naša nacionalna izdavačka kuća, pored snimka spektakla u „Areni” naći i dokumentarni film „Kad se pretvorim u Severinu”, kao i karaoke sa koncerta.

Reklame

1 komentar

  1. slobodanka said on 13/11/2010 at 09:31

    Draga Goco pa ja tebe smatrala za pametnu zenu, a ti isgleda prava praznoglava laprdaca. Nije isto biti pokretac rata i branitelj svoga doma.

    Tu ti je velika razlika. I mozemo se samo stiditi sto smo uradili. Sada kad svi ispastamo bolje da se naucimo da nam nasi politicari ne misle dobro.
    Drukcije te publika prihvata ako si se jadan branio, ili ako si ih napadao. Kako ne razumes – nije to visa matematika. Ne bavi se politikom vec pevaj – to ti od srca savetujem!

Ostavite komentar