Gradonačelnik Kraljeva: Karleuša nije uplatila ni dinar, a kamoli milion

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 12 Nov 2010

Uprkos tvrdnjama Jelene Karleuše da su ona i njen suprug uplatili milion dinara i finansijski pomogli građanima Kraljeva, prvi čovek ovog grada Ljubiša Simović kaže za da je do sada zabeležena jedino donacija Ace Lukasa od 100.000 dinara i da do sada nijedan veći iznos nije evidentiran:

“Stotine i stotine donatora pomoglo je našem gradu. U ovom trenutku, mogu samo da kažem da su to donacije u prehrani, građevinskom materijalu, raznoraznim potrepštinama i finansijskim sredstvima. Od javnih ličnosti,  Aca Lukas uplatio je na naš račun 100.000 dinara i tu se završava spisak poznatih donatora” – kaže gradonačelnik, a na konkretno pitanje da li je Jelena Karleuša, kako se priča, uplatila milion dinara, on odgovara:

“Takav slučaj nije zabeležen. Ne znam odakle te informacije. Čak i da je anonimno uplatila taj iznos, a nije, verujte mi, to bi do sada bilo evidentirano” – zaključuje Simović.

Povodom izjave gradonačelnika Kraljeva oglasila se i Jelena Karleuša:

“To je vrlo ružno, ako je izjavio. Svoju humanost ne dokazujem u novinama i pred kamerama, tako da o toj temi neću više komentarisati”.

Reklame

Ostavite komentar