Holivudske zvezde u Srbiji

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 24 Nov 2010

Holivudske zvezde Gaj Pirs i Megi Grejs već nedeljama u studijima „PFI” u Šimanovcima snimaju naučnofantastični triler „Lock Out” (Zaključani) u produkciji Lika Besona.

Naporna akciona snimanja rade se svakodnevno od podneva do deset časova uv­eče. Prvobitno je planirano da se snimanje Beson­ovog projekta vr­e­dnog trideset miliona dolara za­vrši do desetog decembra, međutim zbog komplikovanih scena koje se rade „hroma ki” tehnologijom povezanom sa kompjuterskom animacijom, kraj snimanja je pomeren za 17. decembar.
Priča je sledeća: Gaj Pirs, junak čuvenog filma „Memento“, igra čoveka koji je greškom osuđen i odveden u svemirski zatvor. Njegov jedini izlaz je da pomogne američkoj vladi i spase predsednikovu ćerku koju su tokom posete zatvoru oteli zatvorenici. Ta uloga poverena je Megi, koje se naša publika najviše seća po seriji „Lost“.
U filmu igra i Piter Stormer (čuveni Džon Abruci iz serije „Bekstvo iz zatvora”) koji je pre nekoliko dana viđen u kafiću u blizini Arene. On je za sada jedini iz ekipe filma osetio čari noćnog života Beograda. S druge strane, Megi i Gaj vreme uglavnom provode u apartamanima u okviru filmskog grada.
- Izrazili su želju da obiđu Beograd, ali zbog obaveza to još nije realizovano – kaže za „24 sata” član ekipe filma.

Reklame

Ostavite komentar