Indi na odmoru u Španiji

Izvor: Press online
Postavljeno 07 Nov 2010

Folk pevačica Indira Aradinović Indi, posle brojnih nastupa otputovala je na zasluženi odmor u Španiju! Bivša učesnica rijalitija „Farma” u Barseloni boravi u društvu prijatelja, gde puni baterije za nove poslovne poduhvate koji je čekaju po povratku u Beograd

Naime, Indi će konačno objaviti svoj dugoočekivani CD na kome je okupila najbolju ekipu saradnika.

- Malo sam napravila pauzu i na nekoliko dana otputovala do Barselone. Vreme uglavnom provodim odmarajući na plaži. Imali smo sreće da je vreme prelepo, pa koristim svaki trenutak kako bih se opustila na suncu. Po povratku u Beograd očekuje me dosta posla, a najvažniji je izdavanje novog albuma. Sve pesme su gotove i snimljene, ali zasad ne mogu da otkrijem koja će izdavačka kuća podržati moj projekat. Neka to bude malo iznenađenje. U svakom slučaju moji fanovi će uskoro uživati u novim pesmama, a to mi je najvažnije – rekla je Indi koja se osvrnula na učešće svoje sestre Edite u takmičenju „Zvezde Granda”.

- Edita je jako talentovana i ima odličnu harizmu koju treba da poseduje jedna javna ličnost. Još uvek je mlada i sve ovo je novo za nju, pa je pomalo i uplašena, ali čim stane na scenu, trema nestaje. Dosta pričamo o svemu i ja pokušavam da je posavetujem i prenesem neka svoja iskustva. Puno joj znači što ima moju i maminu podršku i znam da će daleko dogurati – rekla je Indi za Press.

Reklame

Ostavite komentar