Irena Šućur: Verujem u ljubav sa Stefanom!

Izvor: Press online
Postavljeno 08 Nov 2010

Manekenka agencije „Kristal models” Irena Šućur, koja je preksinoć izbačena sa „Farme”, otkriva za Press da je bila u vezi sa poznatim turskim glumcem Ibrahimom Celikolom, koji sa Eminom Jahović glumi u seriji „Polje lala”!

Pošto je tu vezu okončala, atraktivna manekenka veruje u ljubav sa reperom Stefanom Gligorijevićem, koji je osvojio njeno srce na „Farmi”.

- Ibrahim i ja smo bili godinu dana u vezi. Dok smo se zabavljali, živela sam na relaciji Istanbul – Beograd. Bila je to divna veza, međutim oboje smo shvatili da je najbolje da ostanemo prijatelji. I dalje se čujemo, a pošto uskoro planiram da otputujem u Tursku, verovatno ćemo se videti. S obzirom na to da sam na „Farmi” otkrila da umem dobro da glumim, možda jednoga dana postanemo kolege!

Čim si ušla na „Farmu”, sevnule su ljubavne varnice između tebe i Stefana.

- Stefanovo društvo mi je veoma prijalo! On je pametan, lep i veoma dobar dečko. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena u njega, ali sam sigurna da će se između mene i njega desiti ljubav ako sve bude kako treba kad on napusti „Farmu”.

Sa kojom farmerkom je Baki imao seks?

- Sigurno znam da nije imao seks sa mnom, Jelenom i Jovanom! Ostale ne želim da komentarišem. Pošto se situacija na „Farmi” zahuktava, gledaoci će imati prilike svačega da se nagledaju, ali sigurna sam samo da će biti uskraćeni za seks uživo.

Jelenu Stožinić imenovala si za novu gazdaricu. Kako komentarišeš to što je Peja osuo paljbu po njoj?

- Nije u redu da jedan gospodin, kako on sebe naziva, proziva Jelenu koja mu ništa loše nije učinila. Pokazao je kakav je čovek. Da sam ostala duže, verovatno bih počela ozbiljno sa svima da se svađam.

Ko te je pozitivno iznenadio na imanju?

- Vendi! Zamišljala sam je kao oštrokonđu, a ona je totalna suprotnost onome kako se predstavlja u javnosti. Posebno me je iznenadilo to što je veliki vernik. Zasad nemam favorita, a za Cobeta tvrdim da je jedini farmer koji nema taktiku.

Reklame

Ostavite komentar