Ivana Selakov doživela kliničku smrt!?

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 26 Nov 2010

Popularna pop pevačica Ivana Selakov protekle nedelje imala je strašno životno iskustvo. Prema njenim rečima Ivana misli da je doživela kliničku smrt.

Naime, posle nastupa u Cirihu, Ivani je pozlilo i dok je silazila sa bine, onesvestila se i prilikom pada udarila glavom o sto. Ivani je pritrčao njen dečko, dao veštačko disanje, no čitavih dva minuta pevačica nije mogla da se probudi.

“Polivali su me vodom, drmali me, tresli, ai ništa nije pomagalao, Naravno odmah su pozvali hitnu pomoć, ali dok lekar nije došao, moj dečko se jako isprepadao. Počeo je da mi daje veštačko disanje jer nije mogao da mi napipa puls. Pritiskao mi je rukama grudi i zahvaljujući tome sam uspela da se probudim- rekla je Ivana.

Kada se probudila nije mogla da poveruje šta se dogodilo, a lekari su joj rekli da je upravo veštačko disanje spasilo njen život.

“Ne znam da li sam sanjala ili je to zaista bio kontakt sa nekim drugim svetom, ali kada sam pala u nesvest, odmah sam videla čudnu belu svetlost. Krenula sam ka njoj, koračala sam, a onda ugledala prostranstvo. Ako je to raj prelepo je, ako je bio san, opet je prelepo, ali čudno iskustvo svakako jeste” – rekla je Ivana.

Reklame

Ostavite komentar