Javorka poručuje Marjanu: Mani se Vendi i muvaj Jelenu i Jasminu!

Izvor: Press online
Postavljeno 12 Nov 2010

Javorka Rističević (37) tvrdi da bi svom suprugu Marijanu Rističeviću (52) oprostila prevaru na „Farmi”!

Ona popularnom farmeru poručuje da se okane Vendi i sreću potraži u zagrljaju manekenke Jelene Stožinić i književnice Jasmine Ane!

- Marijanu nikad ne bih zamerila trenutak slabosti koji može da mu se desi sa nekom farmerkom! On je pravi muškarac i trebalo bi da batali Vendi i pokuša kod manekenke Jelene Stožinić i Jasmine Ane. Jelena je mlada i lepa, a Jasmina me je oduševila svojim pravednim stavovima. Oprostiću mu čak i ako bude imao seks pred kamerama – kaže Javorka.

Javorka tvrdi da nisu osnovane optužbe Bokija 13 da je Marijan štrokav.

- Čista je laž da se Marijan ne kupa! Moj suprug je najčistiji farmer, svako ko prati „Farmu” ima prilike da se u to uveri. Nemaju šta da mu zamere, pa izmišljaju gluposti da bi ga degradirali. Teško je njega uništiti i izbaciti ga iz igre! Samo dušmani mogu tako da pričaju o mom Marijanu – poručuje Javorka.

Supruga političara kaže da joj na ulici prilaze komšije s kojima godinama nije govorila.

- Svakim danom sam sve ponosnija na svog supruga. Da je najbolji na imanju, pokazuje to što mi na ulici prilaze komšije s kojima godinama nisam govorila. Nijednim gestom me nije obrukao. On je čovek bez mane, vredan je, pravedan i pošten, zapravo upravo onakav kakav je i u privatnom životu, jedino što kod kuće ne muze krave. Farmeri ga napadaju zato što nemaju šta drugo da rade! On je jedan od najvećih favorita za pobedu i samim tim biće na meti dok traje takmičenje – zaključila je Javorka.

Reklame

Ostavite komentar