Kaja Duvnjak: Razvod bez skandala

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 23 Nov 2010

Šarmantna crnka, pevačica Katarina Duvnjak i košarkaš Uroš Duvnjak odlučili su da se razvedu. Kaja je pre nedelju dana podnela zahtev za razvod braka i Uroš se iselio iz njihovog stana. Tačka je stavljena nakon tačno godinu i četiri meseca braka.

Sve je krenulo nizbrdo kada se Uroš letos vratio iz Poljske u Srbiju. Oni su do tada degustirali brak na daljinu, a problemi su nastali kada su se konačno spojili.

- Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. U jednom trenutku sam zaista mislila da će Uroš biti čovek sa kojim ću ostariti, ali sam pogrešila – kaže Kaja.

Nekoliko meseci pre rastanka gradom su kolale razne glasine, te da su se njih dvoje svađali, da nisu mogli da se slože u bitnim stvarima, da su često izlazili i provodili se jedno bez drugog, da su njega viđali sa raznim devojkama…
- Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa… Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi – otkriva Kaja za “Blic“.
Kaja i Uroš uzeli su se 14. jula u opštini Zvezdara. Venčanje je bilo tajno i intimno, i ceremoniji je prisustvovala njihova najuža rodbina, prijatelji i kumovi. Svedok na venčanju Kaji je bila njena koleginica Maja Marijana, dok je Urošu kum bio prijatelj iz detinjstva. Kaja iza sebe ima jedan brak i osmogodišnju ćerkicu Nikolinu.

Reklame

Ostavite komentar