Karleuša pokrenula lavinu svađa na estradi

Izvor: Kurir
Postavljeno 13 Nov 2010

Ni kriva ni dužna, JK uzrokovala zahlađenje odnosa između Škorićeve i Vuksanovića!

Razlog zbog kog je prekinuta bliskost između dvoje folkera, tvrde upućeni, leži u tome što je Lukas pozvao Jelenu Karleušu da mu bude gost na koncertima u Beogradskoj areni, održanim 3. i 4. novembra. Škorićevu je to mnogo naljutilo, pošto se potajno nadala da će baš ona uveličati ove spektakle.

- Mira je pozvala Lukasa da joj obezbedi karte za koncert, što je on i učinio. Međutim, posle saznanja da će Acina gošća biti Karleuša, sa kojom Škorićeva ne govori već godinama, uvređena pevačica odustala je od odlaska na koncert, a do juče bliskom prijatelju nije ni čestitala rođendan – kaže naš izvor.

Tako se Mira, slučajno ili namerno, solidarisala sa drugaricom Cecom Ražnatović, koja takođe nije želela da u Areni gleda svoju plavokosu rivalku, te je prekinula kontakt s Acom.

Sa druge strane, on se nije mnogo uzbudio zbog ovog bojkota koleginica, sa kojima je snimio i duete (s Mirom je otpevao „Vrati nam se, druže moj“, a sa Cecom „Crni sneg“).

- Šta? Mira nije bila na koncertu? Karte sam joj lično dao, a u onoj masi nisam mogao da vidim je li tu ili nije – rekao je za Kurir folk pevač, dok njegova sada već bivša prijateljica nije bila raspoložena za bilo kakve izjave.

Reklame

Ostavite komentar