Karolina Gočeva najavljuje novi album

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 18 Nov 2010

“Više se ne vraćaš”, naziv je novog singla iza kojeg stoji makedonski tandem – Karolina Gočeva i Vlatko Stefanovski . S obzirom na njhovo dugogodišnje prijateljstvo, do saradnje je došlo spontano.

-Kada sam prvi put čula ovu pesmu, shvatila sam da samo Vlatko može da je odsvira na pravi način. I stvarno je ispalo sjajno, zvuči kao Santana u najboljim danima – kaže za S media portal Karolina Gočeva koja je uradila i set prilično provokativnih golišavih fotografija.
-Naravno da sam se dosta promenila od kako je izašao moj poslednji CD. Više nisam devojčica, već žena koja je potpuno sazrela i zna šta hoće, a to se odražava i na moju muziku.
Inače, ovim singlom zanosna Makedonka najavljuje šesti studijski album “Kap ispod neba”, u produkciji “Avalona”, “Šoumastera” i “Siti Rekordsa”.
Kroz 11 novih pesama, na koje smo čekali pet godina, Karolina će se predstaviti u potpuno novom svetlu.
Novi album pevačice koju podjednako vole u svim zemljama bivše Jugoslavije, na makedonskom tržištu će se simbolično pojaviti 29. novembra na nekada slavljeni Dan Republike. Album “Kap ispod neba” će na srpskom jeziku izaći početkom decembra,a beogradska promocija zakazana je za sredinu meseca.

Reklame

Ostavite komentar