Karta više za Marčela

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 07 Nov 2010

Popularni reper Marčelo priredio je sinoć spektakularni koncert zajedno sa svojim prijateljima u velikoj dvorani SKC-a. Ulaznice za ovaj nastup kojim je proslavio deceniju muzičke karijere brzo su planule, pa su brojni fanovi sinoć tražili kartu više.

Oko 21 sat brojni posetioci tiskali su se da uđu u Studentski kulturni cenatar u kome je u to vreme već uveliko otpočeo nastup hrvatske rep grupe “Kandžija”.

Atmosferu su dobro zagrejali i članovi benda “Iskaz i svedoci” i nešto posle 22 sata ustupili binu zvezdi večeri – Marčelu.

Odlično raspoložena publika najpre je aplauzima pozdravila retrospektivu najvećih hitova hip-hopera iz Paraćina koji su se smenjivali na velikom video bimu.

Vrisak je označio izlazak Marka Šelića Marčela na binu u pratnji benda “Filteri” sa kojima je snimio novi, četvrti po redu album koji je sinoć podeljen na poklon uz ulaznicu.

- Dobro veče Beograde! Ovo je bila odlična prilika da obučem odelo – rekao je sa osmehom pevač koji je na sebi imao crno odelo sa crvenom košuljom i crnom kravatom.

Odmah je počeo da niže hitove, a publika je podigla ruke i pevala sa njim u glas.

Na prve taktove pesme “Bekstvo” začule su se ovacije, a dobro raspoloženje vladalo je i za numere “Kuća na promaji”, “MC bez harizme”…

Onda je predstavio i numere sa novog albuma poput “Takav da mirno spava”, “Sunce”, “Sindrom pepeljuge” i uspeo da razigra brojne posetioce. Zbog velike gužve mnogi su bili mokri do gole kože, ali su neumorno nastavili da igraju i uživaju u fantastičnom nastupu.

Reklame

Ostavite komentar