Keti Peri iz sve snage

Izvor: cosmopolitan-scg.com
Postavljeno 18 Nov 2010

Keti Peri nije skidala osmeh s lica, dok smo mi bili udobno zavaljeni na kožnom kauču u Foto-studiju u Holivudu, gde smo snimali za naslovnu stranu Cosmopolitan-a.

U početku, njena kosa je bila mokra, skupljena u punđu. Smejala se do suza dok nam je opisivala kako izgleda život sa njenim verenikom – britanskim komičarem, glumcem i bivšim zavisnikom od heroina i seksa – poznatim kao Rasel Brend.

„Ima tu mnogo uzbuđenja, nežnosti i glupiranja“, kaže 26-godišnja zvezda, brzo nalazeći savršen primer. „U početku smo mnogo putovali… Bili smo u avionu, u povratku sa Tajlanda, a naša sedišta su imala male lampe za čitanje koje su mogle da se saviju. Ja sam počela da ih zovem zmijice iz budućnosti. Umotavali smo jednu oko druge, kao da se muvaju – glupirali smo se. Neko vreme posle toga, našli smo se u Parizu. Rasel mi je dao poklon sa karticom na kojoj je pisalo: „Ovo je za tebe zato što si moja budućnost“. Unutra je bila lampica za čitanje koja je mogla da se savije, koju je on sam ukrasio sjajnim perlicama. To je bila svetlucava zmijica iz budućnosti!“

A onda je Keti ponovo počela da se kikoće i upire prstom, kako bi naglasila poentu. Da nismo sto posto sigurni da joj je u čaši voda, posumnjali bismo da je u pitanju sigurno votka. Ova šašava scena bila je skroz nalik na Keti, a nije ni čudo što je opijena od sreće. Njen drugi album, „Teenage Dream“, stigao je na prvo mesto u avgustu, i već su tu i dva hit singla: „California Gurls“, muzička tema leta koje je iza nas i naslovna numera, vesela, neodoljiva melodija koju je napisala o Raselu. Ovo je pravi nastavak njenog albuma iz 2008, „One of the Boys“, koji je dostigao platinaste tiraže i doneo tri top-10 singla, među kojima je mega hit „I kissed a Girl“. Povrh svega toga, kao što bez sumnje znate, ona i Brend će se venčati posle vratolomne romanse, u kojoj ima i „letećih izjava“ i „slonova“ (o tome nešto više kasnije).

I, stvarno, ko ne bi poželeo Keti Peri za ženu? Ona je vrhunska Cosmo devojka: zabavna, neustrašiva i beskrajno interesantna. „Uvek je bilo očigledno da će biti uspešna“, kaže njena drugarica iz detinjstva i glumica Šenon Vudvord. „Keti je talentovana i bila je u stanju da privuče pažnju prisutnih u prostoriji čak i kada nije bila poznata. Ona ume da dirne ljude.“ Eto, blistave kritike! Ali, trenutno, sve u njenom životu, uključujući i Keti, blista…

7 stvari o Keti koje niste znali do sada

* Gven Stefani je njena beauty ikona.
* Tužna je što ne može da ide u krevet sa svojom svetlećom haljinom, jer bi se dušek zapalio.
* Tri mačke žive sa njom i Raselom: Kiti Pari, Krasti i Morisej.
* Njena mama je jednom bila u društvu sa Džimijem Hendriksom.
* Ona i Ke$ha se poznaju vec godinama (Ke$ha se pojavljuje u njenom spotu za „I Kissed a Girl“).
* Rasplakala se gledajuci „Toy Story 3“.
* Najseksepilnije se oseca: „Na kraju veceri, kada sam pomalo umorna, a šminka malcice razmazana.“

Reklame

Ostavite komentar