Kim Kardašijan se stidela svojih bujnih grudi

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 22 Nov 2010

Amerčka starleta Kim Kardašijan priključila se dugom listi slavnih ličnosti koje imaju svoju autobiografiju. U svojoj knjizi, zgodna crnka otkrila je sve o svom odrastanju sa porodicom sa kojom učestvuje u rijalitiju, međutim stavka koja je privukla najveću pažnju svetske javnosti tiče se njenih grudi.

Kardašijanova, koja je poznata po izuzetno bujnim oblinama, kao tinejdžerka stidela se grudi čija veličina ju je dovodila do očaja.

„Sedela sam u kadi i plakala. Čak sam stavljala vruće peškire preko grudi nadajući se da ću ih tako smanjiti,“ priznaje Kim, koja je napisala i da je rast grudi pokušala da spreči – molitvama. Svakodnevno se molila bogu da prsa prestanu da joj bujaju, ali na sreću, bezuspešno.

Danas su upravo ti atributi prelepoj crnki doneli svetsku slavu, naslovne strane muških magazina i popularne momke. Nakon što su je posle raskida sa igračem američkog fudbala Redžijem Bušom povezali sa fudbalerom Vejnom Bridžom, svetski mediji tvrde da je Kim osvojila i čuvenog zavodnika Kristijana Ronalda.

Reklame

Ostavite komentar