Kit Ričards: Stonsi kreću na turneju

Izvor: Nacional.hr
Postavljeno 05 Nov 2010

Osim nadolazeće turneje, slavni gitarista najavio je novi album Stonsa. Poslednja turneja “Bigger Bang” održana je 2006. godine i donela je 558 miliona dolara prihoda.

Gitarista Roling Stonsa Kit Ričards izjavio je u četvrtak u radijskom programu BBC-ja da slavna grupa planira svetsku turneju sledeće godine.

Poslednja turneja Stonsa “Bigger Bang” održana je 2006. godine i donela je 558 miliona dolara prihoda. Od tada su sve češće glasine da se grupa neće ponovo okupiti zbog sve krhkijeg zdravlja njenih članova, koje nagrizaju godine i sustiže buran život.

“Svi smo spremni ponovo na put”, rekao je Ričards u programu “BBC 6 Music”. ” Ko je rekao da trebamo prestati, i ko je rekao kada?”, nastavio je. “Jedino mi znamo kada će doći kraj”.

Ričards je takođe najavio i novi album Stonsa. “Imamo mnogo nedovršenog materijala i mnogo stvari koje nismo uvrstili na poslednji album”, rekao je. “Mik (Džeger) ima novih materijala, ja imam ideja takođe. Počećemo raditi na njima u  i radujemo se tome”, rekao je Ričards.

Reklame

Ostavite komentar