Kraj bračne idile Eve Longorije i Tonija Parkera

Izvor: RTS Magazin
Postavljeno 17 Nov 2010

Samo je pitanje vremena kada će Eva Longorija podneti zahtev za razvod braka, tvrdi njen neimenovani bliski prijatelj. Da je uspešni košarkaš Toni Parker bio neveran supruzi dokazuju brojne poruke koje je razmenjivao sa zajedničkom prijateljicom, što je lepoj „očajnoj domaćici“ slomilo srce.

Posle brojnih navoda svetskih medija da se Eva Longorija i Toni Parker razvode, predstavnici američke glumice negirali su da je bilo ko od supružnika podneo zahtev za raskid braka.

Međutim, neimenovani izvor otkriva da američka glumica koja je svetsku slavu stekla tumačeći ulogu „očajne domaćice” Gabrijele Solis, napušta bračnu zajednicu, jer joj muž nije bio veran. Reč je o stotinama razmenjenih poruka tokom proteklih 12 meseci sa zajedničkom prijateljicom.

„Evi je srce slomljeno zbog izdaje”, navela je osoba bliska glumici u izjavi za magazin Ju-Es vikli (US Weekly).

Još jedan bliski prijatelj popularne glumice naveo je da kada se poverenje izgubi, kraj braka je neminovan.

U međuvremenu isti izvor rekao je za magazin Pipl (People) da je 35-godišnja glumačka zvezda potpuno zaslepljena izveštajima o prevari da će zahtev za razvod braka podneti što pre.

Dvadesetosmogodišnji košarkaš i slavna glumica u braku su od 2007. godine. Iako je navoda o Parkerovim neverstvima bilo i ranije, izgleda da atraktivna glumica ovog puta ne sumnja u istinitost tvrdnji medija.

Reklame

Ostavite komentar