Kraljevo: Sigla pomoć Seke Aleksić

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 09 Nov 2010

Pevačica Svetlana Seka Aleksić danas je u Kraljevu uručila pomoć u građevinskom materijalu i hrani i najavila da će sa nekoliko kolega, najverovatnije krajem meseca, u Beogradskoj areni održati humanitarni koncert za žrtve zemljotresa.


U dva kamiona humanitarnog fonda Seke Aleksić “Deci s ljubavlju” dovezeni su crep, cement, cigle, kreč, flaširana voda i mlečni proizvodi.

Seka Aleksić je izjavila da su joj čelni ljudi Beogradske arene obećali da će ta dvorana biti besplatno ustupljena za humanitarni koncert.

“Planiramo da cena karte bude simbolična, oko 500 dinara. Pozvaću nekoliko kolega, a da bi se koncert dovoljno reklamirao potrebno je vreme, pa očekujemo da možemo da ga zakažemo za kraj novembra”, rekla je Seka Aleksićeva.

Ona je izrazila očekivanje da će na koncert doći puno onih koji su zainteresovani da pomognu građanima Kraljeva i pozvala je kolege da povuku slične poteze.

Sav prihod od ulaznica biće predat ugroženim građanima.

“Doći ćemo u Kraljevo da uručimo pomoć. Nadam se da će sve kolege koje budem pozvala da se odazovu, jer nema razloga da ne bude tako”, izjavila je Seka Aleksić.

Reklame

Ostavite komentar