Lažno venčanje Vlade Stanojevića

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 15 Nov 2010

Voditelji jutarnjeg programa Televizije „Pink“ Minja Miletić i Vladimir Stanojević venčaće se pod svetlima Las Vegasa, ali samo kao deo velike predstave na „Belgrade Wedding Showu“.

Popularni dvojac sudbonosno „da“ izgovoriće u ambijentu Las Vegasa, a venčaće ih niko drugo do matičar kostimiran u Elvisa Prislija. Biće ovo deo performansa pripremljenog za posetioce prvog „Belgrade Wedding showa“ koji će se održati 27. i 28. novembra. Pripremljeni program će svim potencijalnim mladencima umnogome olakšati i ulepšati čarobne trenutke stupanja u brak. Iste večeru udaće se i voditeljka i bivša farmerka Sandra Obradović, a ko je njen izabranik za sada se drži u tajnosti. Za sada je poznato da će VIP mlade nositi venčanice koje će za njih specijalno kreirati Suzana Perić i Darko Kostić.
Posle ovih venčanja, biće predstavljene revije vodećih brendova venčanica, pa će salon „Pepeljuga“ promovisati ekskluzivne brendove venčanica Paola D’Onofrio (italijanske), La Sposa (španske), Eddy K (italijanske) i Maggie Sottero (američke) . Ni buduće mladoženje neće biti zapostavljene, a za njih je obezbeđen veliki izbor muških odela, a svoju reviju predstaviće i Boško Jakovljević.

Reklame

Ostavite komentar