Lejdi Gaga ogrnuta slovenačkom zastavom nastupila u Zagrebu

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 06 Nov 2010

Glavnim gradom Hrvatske juče je protutnjala najtraženija muzička diva današnjice, Lejdi Gaga, koja je održala koncert u sklopu turneje ‘Monster Ball’.

Ekscentrična pevačica napunila je zagrebačku Arenu, u koju je stigla sa pola sata zakašnjenja i započela žurku numerom ‘Just dance’.

Brojni fanovi 24-godišnje Amerikanke bili su toliko uzbuđeni što je vide uživo, da su oni najzagriženiji, u prvim redovima, plakali od sreće. Nije im smetalo čak ni to što se Gaga na sceni ogrnula slovenačkom umesto hrvatskom zastavom, preneli su tamošnji mediji. U nekoliko sati nastupa publika je imala prilike da uživa u svemu onome što se od Gage očekivalo: dobroj muzici, maštovitim kostimima i atraktivnim plesnim tačkama tokom kojih su pevačica i njeni igrači simulirali masturbaciju i seks, a u jednom trenutku Gaga je pozvala Hrvate da izvade svoje penise jer je čula da su lepi.

Nakon što je žurka završena, popularna Njujorčanka se sa svojom svitom premestila u klub Gjuro 2, gde su se zabavljali do sitnih sati.

Reklame

Ostavite komentar