Majkl Daglas: Terapije polako uzimaju danak

Izvor: Story.rs
Postavljeno 13 Nov 2010

Glumac Majkl Daglas podvrnut je specijalnom režimu ishrane kako bi povratio kilažu koju je izgubio tokom isrpljujućih terapija za koje misli da polako uzimaju danak


Junak filma Wall Street: Money Never Sleeps koji boluje od raka grla, nakon hemoterapija i tretmana kojima je bio izložen zbog suzbijanja bolesti, izgubio je na kilaži, pa sada ima manje od 60 kilograma. Kako bi ojačao organizam i povećao telesnu masu, Majkl je podvrgnut specijalnom režimu ushrane. Suprug Ketrin Zite Džons će se u narednom period hraniti kremastim pastama, organskim jetrama i piletinom. Šezedestšestogodišnji glumac nedavno je otkrio novinarima da jedva čeka da popije čašu vina kada se izbori sa opakim oboljenjem.

- Uvek sam bio optimista i osoba sa pozitivnim mislima, pa ću tako i pobediti ovu bolest. S druge strane, proces koji ekipa stručnjaka koristi da eliminiše bolesne ćelije polako uzima svoj danak. Ostao sam bez energije. Povećava se bol u mojim ustima koji je nastao usled terapije, ali kada malo bolje osmotrim, osećam se sve bolje – govori Majkl koji je već počeo da se hrani po specijalno određenom režimu ishrane.

Reklame

1 komentar

  1. Nevena said on 29/12/2011 at 00:40

    Jadan covek.. ali sredice njega doktori ima on love..

Ostavite komentar