Marko Bulat izbačen iz “Survajvera”

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 19 Nov 2010

Pevač Marko Bulat izbačen je iz plemena “Kasuko“ i proteran je na ostrvo Novog kraljevstva. S obzirom da su on i Goca najomaraženiji u plemenu, ovo je bio logičan sled dešavanja u “Survivoru“.

Nekoliko minuta pre nego što je ugasio baklju Marko je objasnio da se oseća odlično bez obzira na okolnosti. Istakao je da je njemu i Goci odmah rečeno da im sledi izbacivanje i da su dočekani kao neprijatelji.

Njegove rane, objašnjava Marko, dokazuju da je uradio sve kako bi doneo pobedu “Kasuku“.

Što se tiče druge omražene Goce, Marko priznaje da ju je poveo u pleme zbog njene energičnosti i borbenosti. Goca sve to vidi kao kompliment i njoj iz bivšeg plemena nije problem Marko, već Knez koji se sada, kako ističe, ponaša kao “naduvana ćurka“ kada su oni otišli.

“Knez sigurno nervira sve u “Bahandiju”, on im je sledeći za odstrel. Ponaša se ispod svakog nivoa ljudskosti”, zaključuje ona.

Nekoliko sati pre plemenskog saveta, “Kasuko“ je igrao igru snage i znanja za lični imunitet u kojoj je pobedio Andrej. Edin je drčno prokomentarisao:

“Ironija je da si baš ti pobedio u “najpametnijoj“ igri”, provocirao je Edin, na šta je Andrej objasnio: “Prija kad ti kažu da si pametan, a ti sam znaš da nisi“. Sve učestaliji zajedljivi Edinovi komentari očigledno ne mogu da zaobiđu ni njegove saborce.

Reklame

Ostavite komentar