Marko Kon snima sa Zoe Milano

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 08 Nov 2010

Marko Kon snima duet sa Zoranom Petrović, alijas Zoe Milano, našom pevačicom i di-džejem koja deset godina živi u Italiji i tamo ima muzičku karijeru. Zbog svojih interesantnih performansa koji prate svaki njen nastup, Zorana je čest gost na italijanskim televizijama, a uskoro će snimiti duet i sa Mikol Ronki, popularnom “Plejboj” zečicom.

Na milanskom konzervatorijumu “Đuzepe Verdi” Zorana je stekla diplomu pijaniste, ali je trenutno više privlače pop i r’n’b muzika.
- Super đuskam, šteta što ne živim u Kaliforniji. Svaki moj nastup je performans u kojem učestvuju i ljudi iz drugih grana umetnosti: slikari, dizajneri, modni kreatori. Italijanima je to veoma interesantno, pa sam nedavno bila na televiziji “Italia uno mediaset” u šou programu poput onog koji vodi Dejvid Leterman – priča Zoe Milano. Sa Markom Konom ju je upoznala Dragana Mićalović, sestra glumice Slobode Mićalović. Kaže da su odmah shvatili da se odlično razumeju, pa su rešili da snime duet.

- Radni naziv pesme je “Parti lejdi”, otpevali smo je na srpskom, španskom i engleskom. Volela bih da uradim nešto na srpskoj sceni. Ovde kod nas su sve pevačice slične, i po pesmama i po izgledu. Ja sam drugačija, pomalo sam buca, ali nadam se da to neće biti prepreka – priča Zoe kojoj predstoji i duet sa Mikol Ronki, “Plejboj” zečicom.

Reklame

Ostavite komentar