Marta Savić: Navikla sam da me razvode svakog dana

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 02 Nov 2010

Kad su se pre 15 godina venčali Marta Savić (44) i 14 godina stariji Mile Kitić, mnogi su prognozirali da taj brak neće dugo opstati. Godinama su ih pratili skandali, pisalo se o njegovim preljubama, a onda je pre nekoliko meseci njihova ljubav ponovo procvetala. Marta i Mile se u poslednje vreme ne odvajaju, ona ga prati na nastupima, a najčešće su u apartmanu na Azurnoj obali koji je za njih iznajmio Mile.

- Bilo nam je prelepo, mada mislim da smo malo preterali. Volim more jer mi uliva pozitivnu energiju, tako da sam baš uživala. Sen Trope je mondensko mesto. Nisam od onih žena koje vole da obilaze muzeje i znamenitosti jednog grada. To me zamara, više volim da se šetam opušteno, da obilazim radnje i kupujem – kaže Marta za Vesti.
Da li je to novi medeni mesec u vašem braku?

- Ne znam šta da kažem. U braku smo već 15 godina i on treba ponekad da se osveži. Opet kažem malo smo preterali s putovanjima u poslednje vreme. Bili smo u Las Vegasu, nezaboravno smo se zabavljali. Neka bude i medeni mesec ma gde god bili, važno je da smo srećni i ispunjeni.

Zašto u poslednje vreme sve češće pratite supruga na nastupe?

- Nekako se tako potrefilo. Evo, sad idem s njim u Ameriku gde ima zakazane nastupe. Spojićemo lepo i korisno i znam da ću uživati. Gde god da odem, ja uživam.

Da li je Mile romantičan i čime vas je ponovo osvojio?

- Nije, ali koji je muškarac u današnje vreme romantičan?! Mile je pažljiv i to mi je dovoljno.

O vašem braku se svašta pisalo, mediji su vaš često “razvodili”. Kako reagujete na takve priče?

Već sam oguglala. Bilo je faza kad smo se razvodili svakog dana. Plasirale su se priče koje nisu bile ni proverene, ni istinite. Naravno, u početku me je sve to pogađalo. Narodu je dosadno, pa voli da čita o tuđoj muci i problemima. Više vole da pročitaju o ružnim stvarima, nego nešto lepo. Posebno me je nerviralo što je sve bilo izmišljeno. Da budem iskrena, sad to ne čitam jer se svašta piše. Dođem u situaciju da mi neko kaže šta je pročitao o Miletu, a ja samo pređem preko toga i ne razmišljam. Te priče me zaista ne interesuju. Mile je pažljiv prema meni i našoj ćerki Eleni, a to mi je jedino važno. Šta će drugi da kažu – ne zanima me.

Šta ima novo na profesionalnom planu, da li nastupate negde?

- Na internet sam pustila novu pesmu “Na istoj sam adresi”, što i jeste tačno. Vidim da se sviđa ljudima. Trenutno ne nastupam nigde, a za kasnije ćemo videti.

Reklame

Ostavite komentar