Mile Jovanovski: Boki se upiškio zbog Marjana

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 20 Nov 2010

Neprijatnost koju je Bojan Jovanovski, alias Boki 13, doživeo pre neko veče kada je tokom sna obavio nuždu, posledica je stresa koji svakodnevno doživljava na farmi. Tako misli Bokijev otac Mile, koji je za ‘Alo’ otkrio da je šoumen pati i od peska u bubregu.„Bojan ima problem s peskom u bubregu, tako da i ako se desilo to što kažete, da se ukakio, to je verovatno zbog velike količine lekova koju prima.

Siguran sam da je dobrim delom za ponovno javljanje bolova, pa i za tu neprijatnu situaciju koja mu se desila kriv i stres koji Boki tamo doživljava svakodnevno. On je svaki dan izložen napadima, najviše od strane Marijana, koji, ma koliko moj Bojan bio psihički stabilan, u njemu izaziva stres,“ kaže Mile Jovanovski.

On je otkrio da je vrlo nezadovoljan odnosom političara prema njegovom sinu, ali veruje da Boki nije u stvarnoj opasnosti od Rističevića.

„Da je hteo da ga udari oklagijom, uradio bi to. Nema hrabrosti on za tako nešto. Svi tamo kao nešto prete, ja ovo, ja ono. Ne bojim se ja za Bokija. Znao je on gde ide i šta sve može tamo da ga snađe. A Marijan Manki (majmun, prim. aut.) kako ga tamo zovu, prvo mrzi sebe pa onda ceo svet, to se vidi. Kazao je da će moj sin da bude plav. E, baš i to da vidim, samo neka preti, nije problem,“ kaže Mile, koji se osvrnuo i na uvrede Marjanova supruge Javorke izrečene na Bokijev račun.

„Čitao sam i da je majmunčetova žena rekla da je Boki nakaza. Živo me interesuje kako ona izgleda, mada mi je dovoljno da pogledam njenog muža i odmah mi je sve jasno. Ja se iskreno nadam da je ona lepa i vrh riba pa da joj moj sin na primeru pokaže da li je ili nije homoseksualac. Bolje joj je da ne kudi konja kojeg nije jahala,“ zaključuje Bokijev tata.

Reklame

Ostavite komentar