Milionče na sat

Izvor: RTS Magazin
Postavljeno 03 Nov 2010

Nije novost da muzičke zvezde dobijaju pozamašne honorare, ali se, ipak, ne dešava često da neko, kao Kristina Agilera, zaradi milion dolara za sat vremena pevanja na privatnoj žurki. Izvori bliski milioneru Čarlsu Brandesu, koji je organizovao zabavu, tvrde da je honorar bio, ipak, „samo pola miliona dolara, plus troškovi“.


Kristina Agilera zaradila je, navodno, milion dolara za jednočasovni nastup na zabavi povodom Noći veštica, prošlog vikenda.

Sajt TMZ, koji prati šou-biznis, navodi da je pevačica astronomski honorar dobila zabavljajući goste na privatnoj zabavi milionera Čarlsa Brandesa, na njegovom luksuznom imanju u San Dijegu.

Kristini Agileri su, uz to što je bila plaćena čak 16.666 dolara po minutu, plaćeni i putni troškovi, garderoba i druge potrepštine važne za nastup.

Izvor blizak Brandesu demantovao je priču o honoraru od milion dolara za sat i rekao da je Agilera dobila „samo” 500.000 dolara.

Investitor Čarls Brandes (67 godina), prema pisanju magazina Forbs, nalazi se na 175. mestu na listi najbogatijih Amerikanaca.

Taj bogataš i njegova supruga Tanja, svake godine za Noć veštica, organizuju čuvene raskošne zabave, na kojima ponekad nastupi i do 50 izvođača.

Reklame

Ostavite komentar