Nada i Zorica zakopale ratne sekire

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 01 Nov 2010

Nastavlja se sezona pomirenja na srpskoj estradi! Posle Saše Popovića i Nede Ukraden, ratne sekire zakopale su Zorica Brunclik i Nada Topčagić. Njih dve su se srele u emisiji „Nedeljno popodne kod Lee Kiš„.

Gosti su postavljali po jedno pitanje Topčagićevoj, pa je Zorica poželela da joj koleginica razjasni neke rečenice koje je izrekla o njoj dok je boravila u Lisoviću.

- Nado, čula sam da si me pljuvala dok sam bila na Farmi i da si rekla da me ne priznaješ za kraljicu narodne muzike. Sada imaš priliku da mi sve to objasniš i kažeš u lice – rekla je Brunclikova.

Nada je kao iz topa svalila krivicu na medije.

- To su novinari pogrešno preneli. Rekla sam da sam se iznenadila kada sam te videla da radiš poslove po kući, pošto si uvek govorila da kućna pomoćnica sve radi umesto tebe. Rekla sam da nisi kraljica narodne muzike zato što sam te tada videla kao domaćicu, kao što su i druge pevačice – pravdala se Nada.
Potom se javno izvinila Zorici, pa su se onda i izljubile u znak pomirenja. Cvrc, Milojka!

Kemiš: Zorica je oprostila, ali nije zaboravila!

Miroljub Aranđelović Kemiš izjavio je za list “Kurir” da je njegova supruga ponovo u dobrim odnosima s koleginicom.
- Sad je sve u redu. Međutim, Zorica treba da oprosti Nadi, ali ne treba da zaboravi.

Nada Topčagić: Zorica i ja se nismo svađale

Nada Topčagić je potvrdila da je nesporazum izglađen.
- Ne volim da se sukobljavam s kolegama. Moje reči su pogrešno prenete, a Zorica se zbog toga uvredila. Posle emisije smo nastavile da normalno komuniciramo i lepo smo se pozdravile.


Reklame

Ostavite komentar