Nemanja Stevanović se ne stidi suza

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 08 Nov 2010

Pevač i bivši „farmer“ Nemanja Stevanović, koji je objavio prvi solo album za „Siti rekords“, već je osvojio publiku pesmom „Nikad ne plačem“. Na pitanje šta mu najčešće izmami suze, nekadašnja „Zvezda Granda“ za Novosti kaže

- Veoma sam emotivan i u nekim situacijama zaplačem. Dešavalo se da pustim suzu i zbog ljubavi. Mada se muškarci hvale kako su jaki i nikad ne plaču, nije tako.

Posle odlaska iz „Grand produkcije“ Nemanja je ostao u dobrim odnosima sa Sašom Popovićem i kaže da će se rado pojaviti na „Grandovoj“ sceni, ukoliko ga pozovu.

- Video sam nedavno Sašu, čestitao mi je, pohvalio nove pesme i rekao da uvek mogu da računam na njegovu podršku. Drago mi je što smo rešili sve nesuglasice. Uz Milenu i mene stali su i Milica i Željko Mitrović. Nisam očekivao da će sve tako dobro krenuti, ali, eto, ima Boga.

Momak Milene Ćeranić kaže da redovno gleda „Farmu“ i da je njegov favorit Jovana Pajić, ali da najveće šanse za pobedu ima Ekrem Jevrić. Mada naglašava da ga takve avanture više ne interesuju, Nemanja veli da bi se mnogo bolje snašao kada bi ponovo ušao na „Farmu“:

- Stavio sam tačku na to, ali nikad se ne zna. Ipak, tvrdim da više nikad ne bih nasedao na provokacije. Postavio bih se drugačije.

Reklame

Ostavite komentar