Nikola Rađen otvorio klub

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 01 Nov 2010

Poznati vaterpolista Partizana i reprezentativac Srbije Nikola Rađen odlučio je da se okuša i u ugostiteljstvu, te je odskora suvlasnik jednog beogradskog kluba.

Rađen, koji je oženjen pevačicom Anom Kokić, sa kojom ima i dve kćerke, postao je suvlasnik novootvorenog beogradskog kluba „Public Affair“, koji se nalazi u centru grada u neposrednoj blizini Kalemegdana.
- Primarna profesija mi je i dalje vaterpolo, ali sam na ovaj način želeo da se, zajedno sa prijateljima, oprobam i u ugostiteljskom biznisu – rekao je Nikola za portal „Story.rs“.
Sam izgled kluba do sad nije viđen u Beogradu i predstavljen je u minimalističkom stilu gde murali sa tematikom Njujorka kontriraju tamnim tonovima zidova. Klub se sastoji iz tri prostorije koje su funkcionalno i tematski povezane. Na prvom nivou dominantan je masivan crni šank za sve ljubitelje bara, na drugom nivou se nalazi bend i na poslednjem trećem pored šanka, nalazi se primetno veći broj separea u odnosu na prethodna dva.
Iako će sada osim o dobrim partijama u bazenu morati da brine i da gosti njegovog kluba budu zadovoljni, Nikola ima dovoljno vremena da se posveti i svojoj porodici. On i Ana su tako pre dve nedelje pronašli malo vremena kako bi u intimnoj atmosferi proslavili dvogodišnjicu braka.

Reklame

Ostavite komentar