Nove grudi za ćerku Goce Božinovske

Izvor: Kurir
Postavljeno 23 Nov 2010

Grudima do zvezda! I to veštačkim.

Silikoni su odavno svetski trend, ali retko se, bar u našim krajevima, dešava da ih mama pokloni ćerki! Međutim, Goca Božinovska želela je da pre Srbije „uđe u Evropu“, pa je svojoj mezimici Jeleni poklonila upravo silikone, i to neposredno pred početak takmičenja za „Zvezde Granda“.

- Kad je Jelena izrazila želju da ugradi silikone, Goca je insistirala da prvo razmisli o svemu, što je Jelena i učinila, ali odluka je pala. Mama i ćerka su posetile jednu poznatu kliniku za plastičnu hirurgiju, iz koje je Jelena izašla s poprilično uvećanim poprsjem – otkriva naš izvor blizak pevačici.

U međuvremenu, i usne Jelene Vučković, koja je, da podsetimo, plod Gordanine ljubavi s kompozitorom Radetom Vučkovićem, došle su do izražaja, pa se spekuliše da su i one povećane hirurškim putem.

- Logično je da Jelena ima velike grudi, pa na mene je, nije na komšinicu! Svi redom je pitaju za silikone, a dete je prirodno – rekla nam je Božinovska.
Njena naslednica nije želela da govori o svojim oblinama.

- Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem vaše navode, jer mi „Grand produkcija“ ne dozvoljava da sada dajem bilo kakve izjave – kazala je Jelena.

I dok majka i ćerka usaglase stavove, nama ostaje da gledamo slike. One ionako govore više od reči!

Reklame

3 komentara

  1. slavica said on 23/11/2010 at 20:09

    BOZINOVSKA LAZE JER NI SAMA NIKADA NIJE IMALA VELIKE GRUDI !CIME SE SLUZE SVE STIDIM SE NA NJIHOV RED!E I STA NASLEDILA OD TATE I MAME KOJI SU SVE SAMO NE I LEPI LJUDI,JELENA JE ZASIGURNO NASLEDILA GEN ZA ALKOHOLOM ,A CITALI SMO I ZA ISTIM POLOM !LAKO JE GOCI MOZDA NEMA STO HILJADA ZA ALBUM U GRANDU ALI PO HILJADARKICU ZA GLASANJE I KUPOVINU KARTICA SVIH OPERATERA TO IMA SIGURNO! NA ZALOST OSTALIH MUCENIKA KOJI MISLE DA SU SVI                   ISTI !CUDI ME SAMO SASA POPOVIC,KAO KOREKTAN COVEK!TO GOVORE I ONI KOJI GA NE VOLE!

  2. Marko said on 24/11/2010 at 15:04

    Slavice – ko god da si, imas mnogo pogan jezik, lupas i lazes tj. nemoj da izmisljas. Uostalom pre ili kasnije istina ce isplivati na videlo, a do tada vrati se u svoju zlobnu i iskompleksiranu cauru i bolje ti je da cutis, kad nemas nista normalno da kazes.

  3. nemanja said on 09/06/2011 at 15:13

    to je samo trac

Ostavite komentar