“Parni valjak” sprema novi CD

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 18 Nov 2010

Dok novosadski fanovi s nestrpljenjem očekuju koncert u Spensu zakazan za 17. decembar, ekipa “Parnog valjka” ušla je u studio i radi na novom albumu koji se očekuje na proleće sledeće godine.

- Posle beogradskih koncerata vratili smo se u studio gde nastavljamo sa snimanjem i radom na novom albumu. Uskoro će i treći singl izaći, a “Stvarno nestvarno” je već zaživela kao pravi hit. To su sve jako pozitivne stvari za nas i raduje nas novi album – poručuje pevač Aki Rahimovski.
Premijerno izvođenje novog singla najverovatnije će biti baš na novosadskom koncertu, a u kompletu sa već objavljenim novim pesmama „Nakon svih godina“ i „Stvarno nestvarno“ daće pravi nagoveštaj onoga što publiku očekuje u novom izdanju “Parnog valjka”.

- Pustićemo mašti na volju i probaćemo da se maksimalno zabavljamo, što će se i čuti na albumu. Nemamo nikakvih kalkulacija, želimo da snimimo album koji će nam biti po guštu, a onda verujem da će se i publici svideti – otkriva Husein Hasanefendić Hus, lider grupe.
U međuvremenu, interesovanje za koncerte ovog sastava ne smanjuje se, čak ni posle dve pune „Beogradske arene“ – u samo prva tri dana prodaje, kupljeno čak 3.000 od ukupno 8.000 ulaznica. Cene su 2.250 dinara (istočna tribina), 1.950 (zapadna tribina) i 1.650 dinara (parter). Pored blagajne Spensa, ulaznice se prodaju i u poslovnicama OTP banke i u „Gigstixu“.

Reklame

Ostavite komentar