Peđa D Boj tuži Kusturicu !?

Izvor: Press online
Postavljeno 19 Nov 2010

Zar da me naziva nakazom? Ljubomoran je na mene što sam zavodnik, dok on od žene ne sme da mrdne! Stvarno sam ljut

Peđa D Boj tužiće Emira Kusturicu, koji ga je u svojoj knjizi „Smrt je neprovjerena glasina” nazvao nakazom!

Muzičar je revoltiran što u svom književnom debiju slavni reditelj piše da je Peđa štipkao glumicu Kerol Buke i izazvao tuču na proslavi povodom dodele Zlatne palme, koju je Emir 1995. dobio za film „Andergraund”!

- Emira ću da tužim zbog uvreda! Ja nakaza?! Na šta on liči? Nisam mu ja kriv što od žene ne može da j..e sa strane. Nek se razvede i spoznaće život! Ljubomoran je na mene što sam zavodnik, dok on od žene ne sme da mrdne. Stvarno sam ljut – revoltiran je Peđa.

On tvrdi da u knjizi ima veoma malo istine.

- Kusta je izmislio većinu stvari. Kada sam upoznao prelepu Kerol Buke, već je bila pijana od šampanjca. Zaigrali smo se na pesku i ona je u jednom trenutku onako pijana pala preko mene, što su paparaci iskoristili da bi nas slikali. Ustao sam i pomogao joj da ode do VIP dela, gde je sedela sa svojim menadžerom. Kada me je Kusta video da sedim do nje, prišao mi i rekao da se sklonim, što sam i uradio – priseća se roker, i dodaje:

- Nije zbog mene nastao incident, već zbog fotografa koji je prišao da je slika pijanu. Tada je njen menadžer poludeo i nastala je ludnica. Letele su čaše, flaše, stolice, nije se znalo ko koga j..e. O toj žurki se više pisalo nego o samom filmskom događaju!

Emir Kusturica se nije potresao zbog tužbe koju Peđa D Boj najavljuje.

- Slobodno neka me tuži, nadam se da će na sudu utvrđivati u kakvom je stanju – treznom ili drogiranom! Njegov tip ličnosti odredio sam bazirajući se na etnopsihološkoj klasifikaciji Jovana Cvijića. Po tome on pripada violentnom dinarskom tipu muškarca, jer ispoljava netoleranciju i agresivnost – rekao je Kusta za Press.

Reklame

Ostavite komentar