Presavila tabak: Ceca tuži JK za 10 miliona!!!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 22 Nov 2010

Pop zvezda Jelena Karleuša, kako stvari stoje, svoje navode protiv folk dive Cece Ražnatović, koje je iznela u belešci na svom „fejsbuk“ profilu, moraće da dokaže na sudu!

Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog Ražnatovićevoj, kap koja je prelila čašu njenog strpljenja kada je „mala od skandala“ u pitanju jeste ta što je u svom blogu spominjala njenu decu, pa je odlučila da „presavije tabak“.
- Svetlana bi verovatno i ovoga puta, kao i dosad, prešla preko cele priče bez želje da interveniše na bilo koji način da Jelena nije „uzela u usta“ njenu decu, što Ceca ne dozvoljava nikom. Nije ovo prvi put da je Karleuša proziva za sve i svašta, tako da je ona već oguglala na te napade. Prosto, shvatila je već odavno da JK tako želi da bude u žiži medijskog interesovanja, da je to njen način bavljenja estradom, tako da, uprkos stresu, jeste bila čvrsta u odluci da ne reaguje sve do ovog poslednjeg slučaja – započinje priču izvor blizak Ražnatovićevoj i nastavlja:
- Ipak, ono što je juče uradila Karleuša prešlo je granicu njenog strpljenja. Spominjanje Veljka i Anastasije, i to u tako ružnom kontekstu, nateralo je Cecu da se obrati advokatima jer želi da ih koliko god može zaštiti od toga da se takve situacije ne ponove u budućnosti. Advokati će podneti parničnu tužbu, u kojoj će tražiti odštetu od 10 miliona dinara, a trenutno se razmatra da li ima elemenata i za krivično gonjenje. U svakom slučaju, moraće da dokaže taksativno sve što je rekla u svom otvorenom pismu – zaključuje izvor blizak pevačkoj zvezdi.
U PR službi Cece Ražnatović nisu hteli da nam potvrde, ali ni da demantuju informaciju.
- Sve je u rukama advokata, i to je naš jedini komentar – rečeno je iz Cecinog PR tima.
Vest da bi uskoro mogla da se nađe na sudu nije preterano zabrinula popularnu JK, koja je čak bila spremna da se kladi da se neće sresti sa Ražnatovićevom pred sudijom.
- Hajde da se vi i ja kladimo u „čokoladnu bananicu“ da tužbe neće biti! Mada bih to jako volela – rekla je Karleuša za Alo.

Reklame

3 komentara

 1. miranda said on 22/11/2010 at 07:43

  ,,cokoladnu bananicu,,
  ,taman ce joj toliko ostati para da kupi ,,cokoladnu bananicu,,

 2. Mirjana said on 22/11/2010 at 13:06

  Ceca rekla ti je istinu. Da si profuknjača koja je uz pomoć svog muža krimosa sa kojim su mnogi imali problema i koji je mnoge pokrao uključujući i moje bliže, a o pretnjama životom da ne spominjem do onog oružija u kući što ti nađoše i nikom ništa. Nisi znala da je tu?  O.o WTF??? Kad bi se ja tako izvukao da su mi našli toliko oružija u kući??? Sram te bilo!!! Muž ti je ubijao i krao u ratu da, a ti prala novac preko fudbalera i ne možeš da završiš u zatvoru.??? Mi živimo u banana državi i dok ova “diva” ne bude iza rešetaka znaću da smo banančina teška od države kada zakon nije jednak za sve !!!

 3. faca said on 12/02/2011 at 16:36

  koja je jadnica ova karleusa i treba da je bude sramota sta je sve napisala u pismu,i ona je pisala za kurir..ma dajte..ne znam da sklopi ni jednu prosto prosirenu recenicuc prostakusa koliko je samo ljubomorna na cecu..jeco nikad joj neces biti ni crno ispod nokta,sori! i,da bas  si je oduvala u skoplju hahahaahah ma ceca treba da je tuzi za 10000000 evra sta sve trpi od strane ove nakaze trandze i sta sve ne! Ceca kraljica!

Ostavite komentar