Progovorila deca Majkla Džeksona

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 09 Nov 2010

Sinovi i ćerka kralja popa razgovarali su sa Oprom Vinfri o svom slavnom ocu.

Majkl Džekson, koji je ubijen prošle godine, davao je sve od sebe da svoje troje dece zaštiti od javnosti i paparaca. Majkl “Princ”(13), Paris (12) i devetogodišnji Princ “Ćebence” dali su svoj prvi zvanični intervju, i to najpoznatijoj američkoj TV voditeljki. Otkrili su da makar delimično žele da krenu njegovim stopama, odnosno da uđu u svet šoubiznisa.

“Volela bih da budem glumica. Često radim improvizacije, to sam nekada radila i sa tatom”, rekla je Paris, dok je Prins odlučio da bi voleo da bude “producent ili režiser”.

Vinfrijeva je decu pitala i o čuvenim maskama koje ih je otac terao da nose kada su se pojavljivali u javnosti.

“Rekao nam je da su maske iz bezbednosnih razloga, kako nas neko ne bi prepoznao kada nismo sa njim i pokušao da nam učini nešto nažao. Maske nisu uvek bile udobne i zgodne, ali nam je bilo drago što ih nosimo zbog sigurnosti. Tata je želeo da odrastemo bez predstave o tome kolika je on zvezda, ali to mu nije pošlo za rukom”, objasnila je Paris.

“Kao da niko ne shvata da je on za nas bio normalan tata, ali i najbolji otac na svetu. Divno je kuvao i pravio nam je najbolje prženice”.

Intervju koji su deca dala pokrenuo je u američkoj štampi i pitanje o tome da li najstariji sin boluje od vitiliga, bolesti od koje je Džekson tvrdio da je izgubio pigment. Na rukama dečaka jasno su se videli pečati svetlije kože.

Sa Oprom je razgovarala i Džeksonova majka Ketrin (81), koja ima starateljstvo nad decom. Otkrila je da je Majkl bio “navučen” na plastične operacije.

“Jednog dana je odlučio da operiše nos, pošto je mislio da je preveliki. Posle bezbroj operacija, nos mu je bio tanak kao čačkalica. Tužno je što nikada nije bio srećan, i uvek je mislio da je užasno ružan”, rekla je Ketrin.

Pojavio se i Majkov otac, sa kojim je pevač uvek bio u zategnutim odnosima, i više puta je izjavio da ga je Džo (81) krvnički tukao dok je bio dete.

“Nije tačno da sam (rukama) tukao svog sina. Ponekad sam samo koristio kaiš“, rekao je najstariji Džekson.

Reklame

Ostavite komentar