Puklo prijateljstvo između Cece i Ace Lukasa?!

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 10 Nov 2010

Folk pevač Aca Lukas i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dugogodišnji su prijatelji, a mrlju na čvrsto drugarstvo stavio je Lukasov koncert u Beogradu.

Naime, kako piše nedeljnik ”Scandal” prijateljstvu između Cece i Lukasa navodno je došao kraj i to zbog toga što je Ceca odbila da bude gošća Lukasu jer i sama ima planove za koncert u Beogradu i ne želi da pokvari sebi projekat, što je Aci zasmetalo.

- Nisam ljut na nju, samo ne razmem to opravdanje da ne želi sebi da pokvari posao… Pa ja sam pevao kao gost na njenom koncertu na Marakani i tri meseca kasnije sam napunio Sajam sa 300.000 ljudi. Nisam ljut, svako ima svoje opravdanje… Istina, nismo se posle toga čuli, verovatno zbog njenih mnogobrojnih obaveza- rekao je Lukas za ”Scandal”, i dodao:

- Mislio sam da će doći, jer kada neko hoće da dođe na koncert on pozove i pita ”Jel možeš da mi pošalješ karte” i ja ih pošaljem, ne mogu ja da šaljem karte ako ih niko ne traži. Ali i pored toga nisam ljut na Cecu.

S druge strane folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pomenutom nedeljniku nije želela da daje komentare na ovu situaciju.

Bilo kako bilo, nadamo se da je ovo samo trenutni nesporazum i da će prijateljstvo na relaciji Ceca/Lukas ubrzo opet biti ono staro.

Reklame

Ostavite komentar