Sanja Stojanović: I Katarina ima pornić

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 23 Nov 2010

Bivša farmerka Sanja Stojanović otkrila da postoji porno klip Katarine Živković, ali da joj partner u akciji nije mušakarc, već žena!

Kuva se žestoko na relaciji Sanja Stojanović – Katarina Živković.

Kada je Kaća napustila “Farmu” otkrila je medijima da može da rasturi Sanjin brak ukoliko progovori, kao i da je ne bi oprali ni Sava, ni Dunav. Onda se vratila na imanje i desio se preokret.

Sanja je izašla napolje i progovorila. Detaljno je opisala kako je to Kaća htela da joj preotme muža, što se već u nekoliko navrata provuklo kroz medije, ali je i otkrila da i Katarina poseduje pornić.

- Možda ispliva i kod Kaće neki klip… Ne znam sigurno da li klip postoji, ali tako se priča. Još dok ona i ja nismo razgovarale meni je to ispričala jedna devojka. Rekla mi je da postoji Kaćin klip sa devojkom. Ne mora da znači da je to tačno, ali kunem se, tako sam čula. Nisam videla, ali sam čula. Ne znam da li se ližu, ili šta rade, ali to sam čula - otkrila je Sanja za novi broj tabloida “Scandal”.

Dakle, frontovi su otvoreni. Sad čekamo da kaća ponovo napusti “Farmu” i uzvrati Sanji tako što će otkriti još neke “pikanterije” iz njenog života. Jedno je sigurno, neće biti dosadno.

Reklame

Ostavite komentar