Šarapova sama kreira cipele za venčanje sa Vujačićem

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 09 Nov 2010

Proslavljena ruska teniserka Marija Šarapova, koja se nedavno verila sa košarkašem LA Lejkersa Sašom Vujačićem, planira da sama dizajnira cipele koje će nositi na venčanju, a kada je u pitanju izbor venčanice, za sada samo zna da će njena biti unikatna…

Kako je poznata po svom istančanom ukusu za odevanje, Šarapova je pre par godina postala i član dizajnerskog tima sportske opreme “Nike”, te sada namerava da sama osmisli kakve će cipele nositi na dan venčanja.
- Sigurno ću nositi bredn “Cole Haan” jer su mi svi koji imaju iskustva sa venčanjima rekli da su njihove cipele najudobnije. Naravno, ja ću ih dizajnirati – istakla je Šarapova.
Ona i Saša, kako sami kažu, ne žure da odrede tačan datum kada će krunisati svoju vezu. Ipak, lepa Ruskinja priznala je da joj verenički status prija, te da se nakon veridbe oseća sasvim drugačije.
- Biti veren je zaista dobar osećaj. Na kraju dana mi imamo jedno drugo i naravno svako od nas ima svoju karijeru, zbog čega smo veoma zauzeti pa je divan osećaj kada znate da vas neko kod kuće čeka – izjavila je atraktivna teniserka.
Šarmantna teniserka još nije odlučila gde će biti održan svadbeni prijem, kao ni o listi gostiju jer smatra da vremena za to ima na pretek, te da ona i njen verenik ne žele da žure. Međutim, kada je u pitanju venčanica, Šarapova, koja je na terenu igrala u kratkim haljinicama, kaže da ne bi imala ništa protiv venčanice sa mini skunjom.
- Mislim da dužina haljine zavisi od stava i kako se vi osećate u takvim stvarima. Nekada poželite da nosite nešto kraće, ali ja takođe volim kada je haljina duga i kada se u njoj osećam zaista elegantno – smatra teniserka, koja je često bila birana za jednu od najlepših sportistkinja.

Reklame

Ostavite komentar