Saša Popović vraća Zlatu u “Grand”!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 Nov 2010

Prvi čovek „Grand produkcije“ Saša Popović odlučio je da skine embargo sa svoje nekadašnje devojke i koleginice Zlate Petrović i posle pauze od tri godine ponovo je vrati u svoju izdavačku kuću.

Naime, kako „Alo!“ saznaje od dobro obaveštenih izvora, direktor najjače diskografske kuće u regionu je ovakvu odluku doneo zbog i više nego zadovoljavajućeg pevačicinog ponašanja na imanju u Lisoviću.
- Saša pomno prati „Farmu“ i bio je prijatno iznenađen Zlatinim ponašanjem na imanju. Sviđa mu se kakav odnos ima s ostalim farmerima, tako da je odlučio da joj ponudi da se vrati u „Grand“ kada bude napustila rijaliti šou – započinje priču naš izvor, dodajući da Popović ovakvu odluku nije doneo preko noći.
- Iako je mislio da će Petrovićeva, verovatno, pod dejstvom alkohola prezentovati „onu Zlatu“ koja voli da se skida, pokazuje grudi i slično, to se nije desilo, što je Saleta dodatno podstaklo da pevačicu vrati u svoju kuću, odakle ju je svojevremeno izbacio zbog njenog neprimerenog ponašanja – rekao nam je izvor blizak „Grandu“.
Podsećanja radi, Zlata i Saša su prekinuli saradnju pre tri godine, kada je u jednom tabloidu objavljena fotografija na kojoj su se videle pevačicine grudi u punom sjaju, što je Saši bilo dovoljno da prekine saradnju sa njom. Ipak, to nije bio jedini razlog zbog kojeg je Zlata izletela iz „Granda“ jer je i pre toga Petrovićeva imala još jedan kritičan izlet u javnosti, i to kada je u polupijanom stanju piškila pored automobila na nekom događaju, što joj je direktor tada progledao kroz prste.

Reklame

Ostavite komentar