Seka plaća novinarima da pljuju Karleušu?

Izvor: Lola.rs
Postavljeno 18 Nov 2010

Da li se nekada zapitate ima li kraju rata između Seke Aleksić i Jelene Karleuše? Možda i ne razmišljate o njima, ali evidentno je da u poslednjih deset godina na našoj estradnoj sceni nismo imali toliko sučeljavanja, pljuvanja i netrpeljivosti između dve poznate ličnosti.

Sada je situacija zagorčana zbog Press-ovog teksta u kom je JK napljuvana jer navodno nije prodala ni stotinjak karata za njen koncert u Skoplju, pa ga je odgodila pod izgovorom da ima tehničke probleme.

Press se poziva na anoniman izvor koji je rekao: „Iako je imala odličnu reklamu, na šalteru u našoj hali prodala je stotinak karata, a hala za koncerte prima 10.000 ljudi.”

Karleuša je svoje fanove na Fejsbuku obavestila o odlaganju koncerta rečima:

Pozdravljam sve fanove iz Makedonije i poručujem im da ne brinu! Naravno da će koncert biti održan čim mi se ispune svi tehnički zahtevi! Za vas želim najbolje, ne -bilo kako. Hvala vam za rasprodat “Boris Trajkovski”,vaše karte će važiti i za novi datum. Vidimo se uskoro!“, a potom u komentarima dodala:

„Plaćene tekstove u dnevnom listu Press, piše jedna jako bolesna i opsednuta osoba koju iskreno žalim. Taj lik se zove Nemanja Pajić. Iz tih tragikomičnih tekstova više nego jasno može da se vidi ko je nalogodavac. Za svaki njegov tekst, podnela sam po jednu tužbu. Ipak najviše boli po džepu.“

Nakon prozivanja sa Sekine strane u kolumni koju je počela da piše za jedne dnevne novine, jasno je ko bi mogao da bude „nalagodavac“ iz Karleušine poruke. Ko će biti pobednica bitke, a ko rata ostaje nam da vidimo.

Reklame

Ostavite komentar