Sergej Trifunović prešao u voditelje ?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 08 Nov 2010

Posle Milana Laneta Gutovića ekipa emisije „Na večeri kod…“ se seli u stan njegovog mlađeg kolege Sergeja Trifunovića, koji će se posle muzike oprobati i u voditeljskim vodama.

Doduše, njemu ovakav izlet nije prvi, podsetimo da je pre nekoliko meseci za potrebe muzičkog kanala MTV izveštavao sa „Sarajevo film festivala“. Gledaoci TV „Hepi“ će tako imati priliku da već u sredu od 21 čas vide kako izgleda njegov stan, a bogami i kako kuva, a uživaće i u njegovim zanimljivim pričama, dosetkama i muzici. Sergejevi gosti u prvoj emisiji biće Skaj Vikler, Tijana Dapčević i Zoran Kesić, voditelj TV „Prva“.

Oni koji su pogledali emisiju kažu da je poznati glumac bio veoma uspešan, pa neće iznenaditi ukoliko bude odlučio da glumu jednog dana zameni voditeljstvom. Jer, pokazao je pokazao da može ono što drugima ne polazi za rukom. Da tokom emisije citira Betmena, šalje sms, i bude totalno opušten, a opet i da iz gostiju izvuče prave poslastice za gledaoce. Tako je reper Skaj Vikler sav svoj bes za razvod braka (bio oženjen sa ćerkom glumca Aleksandra Berčeka), iskalio na medijima.

- Novinari su mi uništili brak – rekao je u emisiji „Na večeri kod Sergeja Trifunovića“, koja je na programu u sredu na „srećnoj televiziji“…
Da li su i Sergeju mediji uništili vezu sa 23-godišnjom Anom Vučelić, nije nam poznato, ali jeste da njegova bivša devojka već izvesno vreme ima novog dečka, ali nije u pitanju Italijan o kome su mediji pisali posle njihovog raskida.

U pitanju je, ako je verovati izvorima iz modnog sveta, Vuk Brajović, stručnjak za odnose sa javnošću i direktor agencije Prominent. Osim što su deca istaknutih javnih ličnosti – Milorada Vučelića, bivšeg visokog funkcionera SPS, i Radeta Brajovića, bivšeg direktora kompanije „Novosti“, a da li će imati još nešto što će ih povezati pokazaće vreme. U svakom slučaju, njihovi prijatelji tvrde da ljubav cveta…

Reklame

Ostavite komentar