Serija “TNT” od decembra na TV Hepi

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 23 Nov 2010

Domaća tinejdžerska serija “Totalno novi talas”, koja je snimana u inovativnoj digitalnoj HD tehnologiji, emitovaće se od decembra na Hepi televiziji, kako su danas saopštili na premijernom emitovanju jedne od epizoda u bioskopu “Kolosej”.

Junaci serije, koja ima 26. epizoda od kojih svaka traje po 45 minuta, su maturanti gimnazije, njihovi roditelji i profesori. Ova interesantna serija se bavi fenomenima koja prate odrastanja i sazrevanja učenika jedne gimnazije.

Prema rečima Dragane Tešić, koja je izvršna producentkinja, ova serija je po mnogo čemu inovativna i zaista se promovišu istinske građanske vrednosti.
“Smatramo da su naši klinci obrazovani, talentovani, potiiču iz dobrih kuća i zastupaju građanski model ponašanja”, izjavila je Dragana.
U seriji koju su režirali Miloš Petričić i Saša Večanski igraju Nikola Rakočević, Mirka Vasiljević, Anđela Jovanović, Vujadin Milošević, Vukašin Marković, Marko Živić, Branka Pujić, Milena Vasić, Jelisaveta Orašanin.
Muziku su radili Kiki Lesendrić, Boško Ćirković Škabo i Dalibor Andonov Gru, a takođe se pojavljuju i bendovi “Ortodoks Kelts”, “Rič Bič”, “Tatu” i “Krug”.

Reklame

Ostavite komentar