Severina koristi zmijski otrov

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 24 Nov 2010

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković postala je zaštitno lice kozmetičke linije španskog brenda „Korektiv“ koju i privatno koristi već dve godine od kako je kupila u Barseloni.

Kreme za lice koje pevačica koristi služe korekciji i prevenciji mimičkih bora, a baziraju se na kombinaciji zmijskog otrova i hijaluronske kiseline.

Severina na tretmane mezoterapije, u kojima se hijaluronska kiselina u lice umesto inekcijama unosi elektrodama, ide jednom nedeljno poslednja dva meseca. Posle tih tretmana odlazi jednom mesečno i kod kozmetičarke. Govorilo se da je u čelo ubrizgavala botoks, a usne povećala silikonima, koje je navodno posle izvadila,ali to Severina nikad nije želela da prizna. Nos je operisala čak dvaput, a pravdala se da je to uradila zbog devijacije septuma. Šuška se i da je podigla očne kapke.

Severina koja vežba poslednjih 20 godina, ranije je dolazila u teretanu svaki drugi dan. Trening bi započela trčanjem na traci s koje nije silazila čak sat vremena. Potom bi prešla na tegove. Čučnjeve koji oblikuju noge i guzu radila je s težinom od 40 kilograma. Znala ih je napraviti sto.

- Više ne radim vežbe na spravama. Bolji su mi rezultati, ne bole me kukovi, leđa i vrat, jer radim sklekove, čučnjeve bez tegova, trbušnjake i puno koristim pilates loptu – rekla je pevačica.

Reklame

Ostavite komentar