Severina pripremila božićno iznenađenje

Izvor: slobodnadalmacija.hr
Postavljeno 10 Nov 2010

Severina je svojim obožavateljima pripremila lep božićni poklon. Naime, ove nedelje ona i muzički saradnici završili su obradu DVD-a s njenog prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta u beogradskoj Areni, koji planiraju izbaciti na tržište posle 3. decembra.

Promocija DVD-a održaće se u klubu Shamballa, a u istom klubu Seve će potom održati i koncert.

- DVD se zove ‘Tridesete uživo’, prema jednoj od pesama s mog poslednjeg albuma ‘Zdravo Marijo’. Ono što je super i što će prvi put biti na jednom DVD izdanju u Hrvatskoj je to što je u HD Blue Ray produkciji.

Neće to biti samo koncertni DVD, već će imati i niz dodataka. Osim videosnimka toga koncerta, biće i CD s audiozapisom svih pesama te dokumentarni film ‘Kad se pretvorim u Severinu’ autora Darka Drinovca.

To je odličan dokumentarac, nije pretenciozan i nema velikog hvaljenja mene bilo kakve vrste, nego verno opisuje kako se u jednoj, nazovimo je, histeričnoj atmosferi, stvarao jedan takav veliki koncert – kazala je Severina za SeveFanClub.

No, tu iznenađenjima nije kraj. DVD će sadržati i karaoke opciju pa će, kako kaže Severina, “svaki obožavatelj moći pevati te pesme kod kuće, sa mikrofonom”.

- Pripremili smo i posebnu ponudu za prvih 2.000 kupaca. Oni će DVD moći kupiti u jednom atraktivnom plišanom izdanju, paketu, osmišljenom po uzoru na bombonjere ‘Opera’.

Ja sam u njihovim kutijama čuvala salvete koje sam skupljala i za mene je to, kada sam bila mala, bilo veliko blago… Takođe, u kutiji će biti upakovana i svilena marama, za devojke, jer se album zove ‘Tridesete’, i dobiće kremu za bore oko očiju, od jedne kozmetičke firme koju ja koristim – poručuje Severina putem svoje službene Facebook stranice.

Reklame

Ostavite komentar