Sin hrvatskog tajkuna očaran našom manekenkom

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 13 Nov 2010

Ivan Todorić, sin najbogatijeg hrvatskog tajkuna Ivice Todorića, i naša manekenka Milica Mihajlović, koji su u vezi više od godinu dana, planiraju zajednički život. Iako svoj ljubavni odnos drže podalje od javnosti, među prijateljima ovog para šuška se da će Ivan i Milica uskoro početi da žive zajedno, te da im sledi veridba, pa logično i – venčanje.

Ivan i Milica su započeli vezu pred kraj 2008. godine. Upoznali su se u Njujorku gde Milica radi kao manekenka, a Ivan se tada nalazio na poslovnom putu s obzirom na to da njegov otac u obećanoj zemlji ima predstavništvo određenih brendova „Agrokora“. Milica je u to vreme radila nekoliko revija i zapala je za oko mladom diplomiranom ekonomisti. Oni su ubrzo viđeni kako se šetaju plažama Majami Biča. Njihova srca su od tog trenutka počela da kucaju kao jedno.

Nekoliko meseci kasnije Ivan je odlučio da je upozna sa roditeljima. Zajedno su otišli na venčanje Ivana Valentića, sina bivšeg premijera Hrvatske Nikice Valentića, gde je Milica upoznala glavu imperije Todorić. Već tada je bilo jasno da je veza postala i te kako ozbiljna. Ipak, ovaj par ne voli da deli svoju intimnost s ostatkom sveta, te skoro nikada ni ne možemo da ih vidimo u javnosti. Poslednji put su fotografisani proteklog leta kako sa prijateljima uživaju u jutarnjoj kafi na Stradunu, u Dubrovniku.
Atraktivna manekenka je izgledom plenila pažnju brojnih gostiju i turista, dok ju je Ivan gledao očima punim ljubavi. Upravo zbog jakih emocija par je odlučio da započne zajednički život. Ipak, još nisu napravili plan da li će svoj dom graditi u Americi ili Hrvatskoj. S obzirom na prirodu njihovog posla, moguće je da će živeti upravo na relaciji Amerika – Hrvatska.
Inače, naša manekenka je poznata po tome da je u Americi radila svetsku kampanju za robnu marku „Levi’s”. Slikala se i za naslovnu stranu magazina „Cosmopoliten”, a karijeru manekenke i modela započela je kada je imala šesnaest godina u agenciji „Woman”. Potom je počela da radi i za „Click” i „Fox models”, ali najčešće sama dogovara poslove kao slobodni agent.

Reklame

Ostavite komentar