Sin Vlade Divca i ćerka Lee Kiš zajedno na modnoj pisti

Fotke postavljene 03 Nov 2010


Učenici Obrazovnog sistema Crnjanski Mateja Divac, sin Vlade Divaca, i Sara Jokić, ćerka Lee Kiš-Jokić, našli su se u ulozi manekena na humanitarnoj reviji koja je održana u Zvezdara teatru

Na velikoj sceni Zvezdara Teatra u utorak uveče održana je humanitarna modna revija Zrno po zrno u organizaciji Obrazovnog sistema Crnjanski i Zvezdara Teatra. U ulozi manekena, prvi put u životu, pojavili su se učenici Obrazovnog sistema Crnjanski, koji ne samo da su predstavili trendove i modele novih kolekcija, već su istovremeno naučili i važnu životnu lekciju – onu o humanosti.

Kao manekeni nastupili su i Mateja Divac, sin Snežane i Vlada Divca, i Sara Jokić, ćerka Momčila Jokića i Lee Kiš-Jokić. Ovi manekeni-amateri predstavili su modele Zvonka Markovića, Marijane Mateus, Irene Grahovac, Milene Radović, Predraga Đuknića, Gordane Majstorović, Legend-a, Mone, St. George-a, Springfield-a, PWL-a i P.S. Fashion-a.

Sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica donirana su Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica. Modne kuće Legend, P.S. fashion, PWL, St.George, brend Springfield i kreatorka Gordana Majstorović učinili su i korak više, te su osim učešća donirali garderobu domu Sremčica. Doniranu garderobu delegacija Obrazovnog sistema Crnjanski odneće osmog novembra u Sremčicu i time učestvovati i u manifestaciji Dani Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica.

Izvor: Story.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar