Siniša Medić: Nisam inscenirao pad!

Izvor: Press online
Postavljeno 01 Nov 2010

Siniša Medić, voditelj BN televizije i prijatelj farmerke Zorane Pavić, koji je u nedelju veče iznenada pao u nesvest usred emisije „Farma izbacivanje”, u razgovoru za Press kaže da mu zlonamernici pripisiju da je pad inscenirao kako bi skrenuo pažnju na sebe.

Medić objašnjava i stalnu netrpeljivost Vesne Vukelić prema Zorani.

- Nije mi bio cilj da insceniram svoj pad! Iako sam u nedelju imao naporan dan, osećao sam se odlično. U trenutku kada sam ustao sa stolice jer sam želeo nešto da demonstriram osetio sam veliku hladnoću i samo sam se onesvestio.

To je moglo svakome da se desi, a samo umobolni mozgovi mogu da pomisle da sam pad inscenirao. Ja u studiju nisam predstavljao sebe već Zoranu, pa mi samim tim marketing ne treba – rekao je Siniša, koji je ponosan što je Zorana pokazala zube Vendi na kulturan način.

- Pre nego što je ušla na „Farmu”, Vendi je imala prilike da vidi kako Zoranu svi vole i poštuju i odlučila je da udari na najjaču kariku. Kako i ne bi kada je moja drugarica dobar čovek i svakome može da služi kao primer. Međutim, Zorana je na fin i kulturan način postavila Vendi na svoje mesto, pa je sad primenila drugu taktiku i prešla da maltretira Li Mena. Inače, kada god je Vendi gostovala kod mene u emisiji uvek je loše pričala o pevačima sa estrade. Ona sve to smišljeno radi, a svako ko se upusti u razgovor sa njom može da dođe s njom u konflikt. Za razliku od nje, Zorana je od svoje 19. godine na estradi, iza sebe ima mnogo hitova i dva solistička koncerta – kaže Siniša.

Reklame

Ostavite komentar