Sloba Vasić umalo poginuo!

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 26 Nov 2010

Na putu Beograd-Šabac Sloba Vasić mogao je da prođe mnogo gore od ucirkane Ane Nikolić. Da li je bio pijan ne znamo, ali vozio je 220 na sat!

Sreća ga je spasla, pa je volan prepustio prijatelju koji je smanjio brzinu i uspeo da izbegne nesreću jer im je guma eksplodirala. Sve to dešavalo se pretprošle subote kada je Vasić sa drugovima krenuo do Šapca da pokupe ortaka i odmah se vrate na neko veselje u Beogradu. U početku vozio je Sloba, i to divljački 220 na sat, da bi mesto vozača prepustio drugu čiji je i bio automobil. Nedugo posle zamene, kola su prešla preko rupe, vozač je izgubio kontrolu, a u isto vreme je pukla i guma. Auto se šetao levo, desno, svake sekunde je mogao u nešto da udari, ali onda je vozač nekako uspeo da smiri vozilo i zaustavi ga pored puta.
- Bilo je jezivo ono što mi je Slobodan ispričao – otkriva naš izvor i nastavlja: - Sve je bilo OK kada su krenuli. Mi smo ostali da sedimo u kafiću i pijemo, a oni su otišli na put BMW-om 5. Bio je dogovor da se za tri sata svi nađemo na rođendanskoj proslavi našeg prijatelja. Pošto su žurili, a Slobodan je spretan vozač, prepustili su mu volan. Vozio je baš brzo, preko 200 kilometara na sat. Znam jer su slikali telefonom kontrolnu tablu. Kad sam to video, nije mi bilo dobro – priča naš izvor.
Pošto se Slobodan u međuvremenu umorio, predao je volan vlasniku auta.

- Raspoloženi i veseli puštali su muziku do daske, preticali automobile, zezali se, a onda je vozač odjednom izgubio kontrolu nad autom jer im je pukla guma. Kako su mi pričali, svi su u trenutku prebledeli, a sva sreća da su išli oko 80 km na sat kada se to desilo. Prešli su preko neke rupe i auto je počeo da šeta levo, desno. Hvala bogu što u tom trenutku nije bilo kola ni iza ni ispred njih inače ne bi mogli da izbegnu sudar i ko zna da li bi i bili živi. Sloba je vikao vozaču šta da radi da bi smirio automobil. Dečko je bio pribran, pa je nekako uspeo da se zaustavi – priča naš izvor.
Tek kada su izašli iz kola, shvatili su da je pukla guma. Zamenili su je i nastavili dalje  mnogo opreznije.
- Posle sam se setio da je taj drug pričao kako je njegova mama sanjala neku nesreću na putu i da ga je molila da ne ide u Šabac. On se tome smejao, nije mu palo na pamet da to shvati kao neko upozorenje, ali se odmah posle incidenta setio. Nije hteo da sedne za volan, pa je do Šapca vozio Sloba, ali bez zezanja. Svi su se prilično uplašili - priča naš izvor, mada Zvezda Granda sada tvrdi da su bili mnogo hrabriji.
- Drug je vozio i upao je u neku rupu, a onda je pukla i guma. Nismo u tom trenutku brzo vozili, ali eto, desilo se. Sve se dobro završilo i čim je on promenio gumu, nastavili smo sa putovanjem, a nismo se ni uplašili – kaže za SCANDAL! Slobodan Vasić koji u estradnim krugovima pored Darka Lazića važi za prilično hrabrog za volanom.

Reklame

Ostavite komentar