Sloboda Mićalović: Srećna sam što ponovo glumim

Izvor: Press online
Postavljeno 14 Nov 2010

Mnogo sam se uželela rada i drago mi je što će moj povratak na televiziju biti upravo u novoj Šotrinoj seriji „Nepobedivo srce”! Teško mi je da uskladim poslovne i majčinske obaveze, ali se za sada dobro držim

Jedna od najlepših srpskih glumica Sloboda Mićalović, koja se nedavno posle porodiljske pauze u punom sjaju vratila na domaću glumačku scenu, u intervjuu za Press priznaje da su joj pozorište i televizija mnogo nedostajali. Sloboda kaže da je posle „Ranjenog orla”, koji je oborio sve rekorde gledanosti, odlučila da ponovo zaigra u seriji reditelja Zdravka Šotre „Nepobedivo srce”.

Supruga glumca Vojina Ćetkovića otkriva koliko je zahtevno biti majka bliznakinja i da li uspeva da uskladi poslovne i privatne obaveze.

- Mila i Vera imaju tek devet meseci i veoma mi je naporno da uskladim obaveze oko njih dve i serije koju snimam. Međutim, radni dan mi se završava do pet sati i posle toga se trudim da sve preostalo vreme nadoknadim ćerkama. Zasada se dobro držim, ali videću koliko ću izdržati. Imam ustaljene obaveze oko dece i trudim se da to malo vremena koje provodim sa njima bude što kvalitetnije i inspirativnije kako bih ih naučila nešto zanimljivo. U početku je bilo veoma teško, a sada je super zato što one imaju jedna drugu i same se zaigraju. Uvek sam maštala da imam blizance i, bogu hvala, to mi se i ostvarilo.

Reklame

3 komentara

 1. jelena said on 15/11/2010 at 19:38

  Divni ste gospođo Mićalovići drago mi je da Vam se želja ostvarila. Vama i Vašim djevojčicama želim puno zdravlja i sretnih trenutaka u vašem zajedničkom životu.Biti majka je najveći dar od Boga. Posebno se radujem što ću Vas gledati u novoj seriji Nepobedivo srce. Pozdrav iz Petrine.

 2. LadyMe said on 04/01/2011 at 22:07

  Dobro, neshta novo na RTSu za divno cudo.Ali ne, to je ponovo cika Shotra!
  Treba da mu uruche neku nagradu za najpopularnijeg, najboljeg i najoriginalnijeg rezisera, ovoga kao i proshlog veka i da ga posalju u pocasnu penziju.
  Chovek ne zna kad treba da stane.(Ili se samo ne seca,da nam je pre pola godine servirao identicnu splacinu?)

 3. sasa said on 10/01/2013 at 22:13

  prelepa glumica

Ostavite komentar