Šokantno: Adrijana Lima živi na šejkovima

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 02 Nov 2010

Adrijana Lima ovih dana vežba u teretani po dva sata dnevno šest dana u nedelji. Njeni treninzi su veoma specifični jer ne uključuju podizanje tegova, već vežbe poput preskakanja vijače.
- Ne dižem tegove i ne volim sprave. Sve što radim, radim koristeći težinu sopstvenog tela. Svaki dan je novi izazov i svaki dan naučim nešto novo. Treninzi su veoma intenzivni, ali ja ih volim – kazala je supruga srpkog košarkaša Marka Jarića, a zatim dodala da smatra kako joj treninzi pomažu da telo oslobodi toksina, te da na taj način podiže imunitet i retko kada je bolesna.
Atraktivna manekenka je otkrila da će se tri nedelje pred samu reviju podvrgnuti specijalnoj dijeti koja podrazumeva smanjen unos ugljenih hidrata, nauštrb hrane bogate proteinima.
- Uzimam različite vrste proteinskih šejkova koji se zovu “metagenetics”. Takođe, za ručak i večeru mogu da jedem samo zeleno povrće, sve grilovano ili kuvano na pari i neki proteinski obrok. Između obroka pijem proteinske šejkove ili slatkiš na bazi žitarica – ispričala je Lima.
- Odlazim kod nutriconiste kako bi mi proverio krv, disanje, kao i sve ostalo kako bih bila sigurna šta mom telu odgovara. Ukoliko jedem puno čokolade ili mlečnih proizvoda, osećam se veoma naduveno, te mi takva hrana ne prija – istakla je slavna manekena.
Inače, od kako je postala zaštitno lice “Victoria’s Secreta” Adrijana je počela da trenira boks, što joj je nakon porođaja pomoglo da brzo izgubi neželjene kilograme. Ipak, poznato je da ni ova lepotica nije odolela estetskoj hirurgiji, te je tako uvećala grudi silikonskim implantima.

Dijeta Adrijane Lime
- proteinski šejkovi
- zeleno povrće
- dosta tečnosti
- dva sata vežbanja dnevno

Tipičan meni
- doručak: kajgana od belanaca ili musli sa suvim voćem i nemasnim
- jogurtom zaslađenim medom, šolja mleka
- ručak: porcija mesa (riba, piletina ili crveno meso) i povrće
- užina: proteinski šejk ili sirovo povrće, šargarepa, krastavac
- večera: mala salata
- slatkiši: svaki dan pojede kašiku meda jer smatra da je to dobro
- za imuni sistem

Reklame

Ostavite komentar