Srpske zvezde traže pravu ljubav u rijaliti serijalima

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 05 Nov 2010

Ako pratite „Farmu“ ili „Survivor“ za oko su vam zapale različite ljubavne priče…

Ljubav sa malih ekrana isijava na sve strane. Prvi par koji je na ovaj način promovisao emocije u istoriji srpske televizije svakako su bili Ena Popov i Marko Miljković. Njih dvoje su se zaljubili u „Velikom bratu“, a ta veza je trajala svega nekoliko meseci po završetku. U istom šou ljubav su degustirali i Sava Radović i Danijela Vranješ, ali je Sava na kraju oženio voditeljku Irinu Radović, sa kojom ima ćerkicu. Stopama ovih parova kasnije su krenuli mnogi, od kojih se posebno izdvajaju Kaja i Skaj Vikler koji su čak najavljivali svadbu, ali su se na kraju venčali sa drugim osobama. U poslednjem „Velikom bratu“ sa običnim stanarima rodilo se nekoliko ljubavi – Violeta Raleva i Karlo Zagorac, Kristina Raleva i Manuel Stojanović, Danica Kordić i pobednik Arsa i nijedna ljubav do danas nije opstala. Možda su Mladen Radulović i Anabela, kao i Milan Marić i Tamara Simić, jedni od srećnijih parova čija je ljubav izdržala sve pritiske.
- Tamara i ja smo se sreli po završetu rialitija i sasvim spontano smo uplovili u vezu. „Veliki brat“ nam je pomogao da se dobro upoznamo. Smatram da je jedina razlika između ljubavi koje se rode u rialitijima i stvarnog sveta ta što su emocije u prvom slučaju jače. A, ako vam neko odgovora, nije bitno gde i u kakvim uslovima ste ga upoznali – kaže glumac Milan Marič. Mirjana Božović, manekenka koja se u drugoj sezoni „Farme“ zbližila sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem, ima drugačije mišljenje.
- Veze u rialiti emisijama nisu stvarne. Ljudi u takvim uslovima traže nešto zabavno ili neki oslonac koji će im pomoći da izdrže. To su imaginarne veze kao što je i „Farma“ imaginaran život – priča Mirjana. U svakom slučaju, statistika pokazuje da ljubavi nastale u rialitijima ne opstaju i nijedna se do sada nije završila brakom.

Reklame

Ostavite komentar